SPLETNI SEMINAR Prepoznavanje in preprečevanje nadlegovanja v delovnem okolju (MOBING)

Predavatelji:
Anka ZAJC,
Zajc In d.o.o.

Termin: 16.06.2021

Trajanje: ob 9. uri do 12.30

Lokacija: spletna platforma Zoom

Pričetek: 16.06.2021 ob 9. uri

Kotizacija za cel seminar:
176,00 € brez DDV
214,72 € z DDV

Program ( PDF)

Izobraževanje - PRIJAVA

Podatki o plačniku:
Aktualna delovna zakonodaja delodajalcu nalaga dolžnost, da zagotovi tako delovno okolje, v katerem noben delavec ne bo izpostavljen spolnemu in drugemu nadlegovanju ali trpinčenju s strani delodajalca, predpostavljenih ali sodelavcev. Če delodajalec ne sprejme ustreznih ukrepov, je v primeru pojava mobinga delavcu odškodninsko odgovoren.

Ne glede na zakonodajo pa se zavedamo, da zdravo delovno okolje in dobri medosebni odnosi na delovnem mestu pomembno prispevajo k učinkovitosti in zadovoljstvu zaposlenih.

 

Na izobraževanju bomo poleg pomembnih zakonskih podlag predstavili tudi različne poglede na mobing in ukrepe, s katerimi lahko delodajalec z ekipo uspešnih vodij poseže v oblikovanje pozitivne delovne klime v podjetju in hkrati preprečuje pojav mobinga in poskuse zlorab. Posvetili se bomo možnostim, ki jih ima prav vsak posameznik, da mobing v svojem delovnem okolju prepreči oz. pravočasno prepozna.

 

 

 

 

Izobraževanje

Aktivni smo še posebej na področju izobraževanja, v okviru katerega v sodelovanju z uglednimi strokovnjaki s posameznega področja organiziramo konference, seminarje, delavnice in druge izobraževalne aktivnosti s področja aktualnih gospodarskih in pravnih vsebin (tudi individualna za posamezne naročnike).

 

Morda vas zanimajo še druga izobraževanja?

Strokovna posvetovalnica

Koncept temelji na principu članstva, s katerim vam na kakovosten, cenovno ugoden, praktično preverjen in aktualen način posredujemo strokovna znanja in nasvete - kombinacija strokovnih delavnic in individualnega svetovanja.

Napovedujemo

29.09. 2021
SPLETNO Izobraževanje za pridobitev potrdila o usposobljenosti za člane nadzornih svetov ali upravnih odborov družb

spletna platforma Zoom

Več

Kontakt

Izpolnite kontaktni obrazec in nam pošljite povpraševanje, predlog, pripombo. Z veseljem vam odgovorimo.